Op zoek naar feestzaal?

 
feestzaal
 
Feestzaal.
feestzaal Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Nu, laten we verdagen naar de feestzaal. Now, let us adjourn to the banquet hall." Het Openbaar Ministerie geeft hun jaarlijkse conferentie in de feestzaal en BZ is erbij. State's' attorney office is having their annual conference tonight in the banquet hall.
Feestzaal Infirmerie.
Maak van uw feest een belevenis van hogere orde in de prachtige feestzaal op de eerste verdieping van de Infirmerie. Zowel voor grote als kleine gezelschappen maken wij graag een voorstel op maat.: babyborrel, communiefeest, verjaardagsfeest, huwelijk, koffietafel, productvoorstelling, business-meetings.
Feestzaal 2 definities Encyclo.
Een feestzaal is een zaal die gebruikt wordt voor het organiseren van feesten en bijeenkomsten. Vroeger was dit vaak in combinatie met een café of restaurant. Tegenwoordig zijn er ook veel grotere feestzalen met audiovisueel materiaal, zodat de zalen ook geschikt zijn voor zakelijke of informatieve bijeenkomsten.
Feestzaal in Antwerpen Kijk snel op DNLS.
Een Feestzaal in Antwerpen is zo gevonden op DNLS. Maak gebruik van de filters aan de linkerkant om het aanbod te verkleinen. Zo houdt u de feestlocaties over die voldoen aan uw wensen. Filter bijvoorbeeld op de mogelijkheid tot overnachting of een ligging aan het water. Vind zonder moeite een Feestzaal in Antwerpen Doordat wij al het nodige voorwerk hebben gedaan, staan er op DNLS alleen maar feestlocaties die van goede kwaliteit zijn.
Zalen.be Alle feestzalen en andere zalen van Vlaanderen op één site. Bijna 1000 geregistreerde zalen.
Doopfeest / Baby borrel. Zalen in de kijker. Onze vergaderzaal bevindt zich in de uitzonderlijke en prestigieuze omgeving van de golfbaan. Steenhoven Country Club. Feestzaal Steenberg is de perfecte locatie voor al uw feesten en bijeenkomsten. Kris en Birte verbouwden hun vrachtschip tot een bijzondere ruimte voor teambeleving op het water. In Westerlo, centraal in de Kempen, is La Source zowel voor professionelen als particulieren de. Restaurant La Source. DE ARCHITECT Unieke feestschuur op 10 km van Brussel Historisch en architecturaal Tot 200. Wij verzorgen uw feest van 25 tot 235 personen. De feest en receptiezalen zijn met. Restaurant Feestzalen Tybeert. Hof ten Laere, gelegen in het Schelle aan de Schelde op de as Antwerpen, Brussel en Gent, straalt. Hof ten Laere. een polyvalente zaal 12 op 24m om de 6 m kan er een scheiding tot stand gebracht worden. Achter ons gezellig binnenterras vindt u onze kleine verborgen oase: de feestzaal.
Feestzaal Agathea in Landskouter.
Fax: 09 362 49 10. Laat u op uw wenken bedienen en geniet zonder de stress van organisatie en koken van uw feest. Naast de traiteurdienst hebben we een feestzaal met een capaciteit van 25 tot 160 personen. De ideale plek voor een huwelijksfeest, babyborrel, doopfeest, communie, lentefeest, jubileum of personeelsfeest. Het enige dat u hoeft te doen, is in de belangstelling staan: wij verzorgen alles voor u. Van de organisatie tot het snijden van de taart en van de bediening tot de opkuis: u wordt op uw wenken bediend. U ontvangt uw genodigden in een warm ingerichte feestzaal met een strak design en mooie kunstwerken van de Vlaamse grootmeester Roger Raveel. Op de keurig gedekte tafels staan frisse bloemen en schitteren sfeervolle kaarsen. Ook het indirecte oranje zonnelicht zorgt voor veel sfeer. Bij de feestzaal is ook een Engelse buxustuin met veel lekker ruikende lavendel. Hier kunt u gezellig samen met uw genodigden van de rust genieten. Naast de tuin ligt de ruime gratis parking met plaats voor 45 wagens.
Feestzaal De Blauwe Doos Home.
Door onder andere de rechte lijnen die zich in dit fantastisch stuk design bevinden, wordt het spel tussen de houten balken uit de gerestaureerde schuur en de moderne afwerking zichtbaar. Een ware lust voor het oog! Heeft u vragen of wilt u de feestzaal reserveren?
Je perfecte zaal Feestzaal Alcazar.
Je perfecte zaal. Een geslaagde receptie, feest, fuif of vergadering begint bij het vinden van je perfecte zaal! Dankzij onze modulaire zalen is er voor elk wat wils. Eerste zaal: 50 personen. Vooraan komt u terecht in een eerste zaal, met een toog, geschikt voor 50 personen. Deze ruimte leent zich ideaal voor kleine recepties, familiefeestjes, kaartavonden, of het geven van workshops, ed. Via een hal is er toegang tot de toiletten en de vestiaire. Tweede zaal: 200 personen. Aan de andere kant van deze hal komt je in de grote zaal.: geschikt voor maximum 200 personen. Deze kan gebruikt worden voor elke gelegenheid.: bedrijfsfeest, seminarie, vergadering. Beschikt over een grote industriële keuken voorzien van al het nodige materiaal. Vrij van traiteur, maar op vraag kunnen wij u wel enkele goede traiteurs aanraden. Beide zalen kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden. Dagelijks te bezichtigen na afspraak 0486/423.999. Achter de zaal bevindt zich tevens een ruime parking. Wij hopen dat onze feestzaal in Duffel voor één van uw festiviteiten kan dienen!

Contacteer ons