Zoeken naar bistro

 
bistro
 
Alpheus Bistro Jan Moorkensstraat 80 2600 Berchem.
Bistro GC Op-Weule.
Dan zorgt de Bistro met plezier voor een hapje en een drankje. Neem contact op met Joeri voor meer info. Wie geen gebruik wenst te maken van de dienstverlening van de Bistro, dient wel 150 stopselgeld te betalen. maandag: 1100: 1500: uur.
Bistro Louis De plek om van te genieten ontdek het hier!
Bistro Louis biedt u een fantastische beleving in een oase van rust en natuur, tussen weilanden en de Keerbergse bossen! s zomers geniet u van de meest magische zonsondergang, onder begeleiding van ons enthousiaste team, serveren wij u de lekkerste gerechten en cocktails of een heerlijk fris biertje van onze familie brouwerij Vicaris.
Bistro Time Out.
U kunt bij Bistro Time Out terecht voor zowel een kleine snack, een lekkere lunch of een sfeervol diner. Naast onze Klassiekers" heeft u bovendien de mogelijk te kiezen uit allerhande suggesties. De mogelijkheden van de keuken, die creatief en licht is, werden gevoelig uitgebreid.
Bistro JETT, Knokke-Heist: een bezoek meer dan waard.
Bistro JETT is de verwezenlijking van chef Dries Huisseune en gastvrouw Sarah Deputter, gelegen in het polderland achter Knokke-Heist. Als u weet waarvoor JETT staat, dan begrijpt u meteen welk concept zij voor ogen hadden: Just Enjoying Time Together en daarmee is alles gezegd!
Bistro Bis No Nonsense Bistro.
Copyright 2016 Bistro Bis Hemelingenstraat 23 3700 Tongeren Tel: 32 12 743 466 Don-Vrij-Zat-Zon-Maa: 18u30 22u. Tegen onze wil bleven we een tijdje in Corona lock down maar Bistro Bis is blij om jullie weer te verwelkomen vanaf donderdag 12 november!
Jan Yperman Ziekenhuis Bistro en winkel.
In de bistro kun je ook terecht voor een ruim aanbod snacks, gebak, koude en warme dranken. In de zorgstraat tussen de bezoekersparking en de ingang van het Jan Yperman Ziekenhuis vind je de shop, die uitgebaat wordt door Shop2BE.
Bistro 4 definities Encyclo.
Een bistro ook wel geschreven als bistrot is een eenvoudige eetgelegenheid, die het midden houdt tussen een restaurant en een kroeg. Een bistro wordt ook wel petit restaurant genoemd. In Nederland spreekt men vaak van een eetcafé, in België en andere landen soms van een taverne.
Bistro A Point.
Bistro A Point heeft een vernieuwd interieur, gezellig buitenterras en een speelhoekje voor de kinderen. Bistro A Point, Brugseweg 186, 8920 Poelkapelle. Bistro A Point Zoekt Personeel. Wij zoeken nieuwe medewerkers m/v: verzorgd voorkomen/vriendelijk/harde werker/ neemt rap nieuwe info op zowel voor zaal als keuken zoeken wij extras.

Contacteer ons